Grijanje
TOPLOTNE PUMPE (dizalice topline)

Posebno mjesto u našoj ponudi zauzimaju toplotne pumpe kojeg postavlja naš tim specijaliziran za toplinska rješenja ovog tipa. Toplotne pumpe koriste energiju iz naše okoline i ističe se po tome što je izvor energije besplatan. Mehanizam ne zagađuje okoliš i funkcionira na principu iskorištavanja toplinske energije iz zemlje, podzemnih voda i zraka. Visok postotak iskoristivosti energije čini ga idealnim za zagrijavanje i hlađenje prostorija. Najbolji omjer investicije i uštede pruža upravo toplotna pumpa.

Kontaktirajte nas!
Grijanje
RADIJATORI

Ugradnja centralnog grijanja jedna je od naših osnovnih usluga, u čemu smo daleko ispred konkurencije. Budući da nudimo različite vrste izvora topline, moći ćete izabrati onu koja najviše odgovara Vašim potrebama. U našoj ponudi se nalaze radijatori renomiranih proizvođača koji garantiraju kvalitetu i dugotrajnost.

Kontaktirajte nas!
Grijanje
PODNO GRIJANJE

Naš tim je prvi među konkurencijom po pitanju centralnog grijanja. Nudimo usluge podnog grijanja od montaže polietilenske cijevi do instaliranja centralne stanice.

Kontaktirajte nas!
Grijanje
VENTILKONVEKTORI/FANCOIL

Vršimo profesionalnu montažu i servis modernih sustava centralnog grijanja prilagođenih za kućanstva i za veće poslovne objekte i postrojenja. Ovaj način grijanja i hlađenja se koristi najčešće u iznimno velikim objektima zbog ekonomske učinkovitosti. Zagrijavanje i hlađenje prostorija se vrši prijenosom fluida koji se u konvektorima pretvara u toplinsku energiju, ventilacijom se stvara prisilno strujanje zraka koji se prolaskom kroz uređaj zagrijava. Funkcionira na isti princip kao i toplinska pumpa.

Kontaktirajte nas!