Klimatizacija i ventilacija
MONO/MULTI SPLIT KLIMA UREĐAJI

Višegodišnje iskustvo u montaži i servisiranju klima uređaja, stručnost, ljubaznost i sve veći broj zadovoljnih klijenata nas obavezuje na permanentno podizanje kvaliteta naših usluga. Nudimo širok izbor klima uređaja renomiranih proizvođača od projektovanja, servisa, montaže, do demontaže i premještanja klima uređaja.

U našoj ponudi se nalaze mono split i multi split klima uređaji među koje spadaju inverter sistemi. Mono sustav ima jednu unutarnju jedinicu, dok multi split sustav ima nekoliko unutarnjih jedinica i sve su povezane na jednu vanjsku jedinicu. Ovisno o potrebama Vašeg objekta projektiramo i instaliramo klimatizacijske sustave vrhunske kvalitete i pouzdanosti.

Klimatizacija i ventilacija
VRV SISTEMI

Naš tim je specijaliziran za projektovanje, montažu i servis VRV sistema koji su namijenjeni za srednje i velike objekte. Na jednu vanjsku inverter jedinicu se mogu povezati čak po dvije grane od 8 unutarnjih jedinica koje mogu biti različitih modela.

Moguć je sistem rada gdje se neke prostorije mogu rashlađivati, a neke zagrijavati toplinom odvedenom od ovih prvih i takvom raspodjelom toplinske energije među jedinicama dobiva se na uštedi struje. Rad pojedinačnih unutarnjih jedinica je moguće upravljati istovremeno putem središnje kontrolne jedinice ili u prostoriji gdje su ugrađene.

Kontaktirajte nas!